Sezóna 1996/1997 - A-mužstvo

Funkcionári i priaznivci popradského hokeja boli v minulej sezóne spokojní skôr so základnou časťou, ako s konečným piatym miestom, pretože v silách kolektívu bolo aj lepšie umiestnenie. Po skončení zmluvy sa vedenie HC v dobrom rozlúčilo s trénerom Bedřichom Brunclíkom (odišiel do Liptovského Mikuláša) a jeho asistentom Tiborom Danišom (odišiel do Spišskej Novej Vsi). Taktovku prevzal reprezentačný tréner Ján Selvek, ktorý si za asistenta vybral trénera Kežmarku Juraja Bondru.

"S mužstvom som sa zoznámil počas prvej časti letnej prípravy. Pod Tatrami som našiel mladý, vývojaschopný kolektív, v ktorom veľká väčšina hráčov má najviac dvadsaťpäť rokov. Medzi tých starších patria len Božík, Miro Turan, Gápa a Junas. Vo vlaňajšom ročníku hrali Popradčania veľmi dobre, nevyšiel im iba záver sezóny. Kostra tohto mužstva zostala prakticky nezmenená. Verím, že s kvalitným hokejom prídu aj tomu zodpovedajúce výsledky. Ľúbivý hokej je pre divákov pekný, ale fanúšikov nebaví, keď sa prehráva," povedal v úvode sezóny Ján Selvek.

Aj napriek tomu, že sa model extraligy zmenil, v najlepšej šestke Poprad nechcel chýbať. "Samozrejme veríme, že budeme hrať v najlepšej šestke. Myslím si, že je to zaujímavý model, pri ktorom mužstvá odohrajú viac kvalitných stretnutí. Verím v silu tohto kolektívu," dodal na záver Ján Selvek. Ciele klubu priblížil aj prezident Július Pažitný: "Ciele pre tento ročník si nekladieme vysoké, nesiahame po titule. Najskôr chceme skončiť do 6. miesta, potom úspešne pokračovať a prebojovať sa do play-off."

Ani v tejto sezóne však situácia s financiami nebola ružová: "Som sklamaný z prístupu podnikov a podnikateľov k hokeju. Mnohí sa o hokej zaujímajú, požadujú permanentky a voľné lístky, no keď sa zvrtne reč na poskytnutie prostriedkov, zmĺknu, niet s nimi reči. Zamýšľa sa dakto nad tým, že kým my potrebujeme na sezónu 15 miliónov korún, rozpočet Košíc je 50 miliónov a dokážu ich zabezpečiť! Nechcem od nikoho milióny, každá tisícka je dobrá, len darcov je ako šafránu. Zoberme si ako príklad susedov zo Spišskej Novej Vsi. Tam je postoj k hokeju úplne iný. Kým naše mantinely okolo ľadu zívajú prázdnotou, Spišiaci majú problém s umiestnením reklám, to je na zamyslenie," posťažoval si prezident Július Pažitný.

V úvode sezóny sa Poprad zúčastnil 4. ročníka Slovenského pohára. Spolu s Košicami, Michalovcami a Prešovom zaradený do Semifinálovej skupiny F. V úvodnom zápase v Prešove však Popradčania prekvapujúco prehrali a do ďalších bojov nepostúpili.

Po stabilných a vyrovnaných výkonoch obsadili Popradčania v základnej časti Hokejovej extraligy 4. miesto ktoré im zaručovalo postup do 6-člennej A-Série. V nej si po dramatickom priebehu zabezpečili rovnakú - štvrtú priečku, keď dokázali odsunúť z posledného postupového miesta do play-off bratislavský Slovan. V semifinále play-off čakal na Popradčanov víťaz A-Série HC Košice. V najnevhodnejšej chvíli však tím HC ŠKP PS zasypala lavína smoly. "Celú sezónu sa nám zdravotné problémy vyhýbali, naraz sa to však všetko zosypalo," skonštatoval asistent trénera Juraj Bondra. Veľká maródka v tíme (R. Gavalier, Hrehorčák, Handzuš, Klepáč, Krišák - tí všetci neboli fit a počas tretieho zápasu sa k nim pridal aj Frank) spôsobila, že Popradčania podľahli Košiciami na zápasy hladko 0:3. Podtatrancom sa síce odvrátila tvár úspechu, no hlavne po poslednom domácom vystúpení si nemuseli maskovať červeň hanby. Nebolo to nutné, lebo z bojiska po vynikajúcom výkone odchádzali hrdo, nie pokorne. Vystrčili pazúriky odhodlanosti a možno len menšia dávka presnosti či pokoja v dôležitých momentoch spôsobila, že si meranie síl nezopakovali aj vo štvrtom zápase. "Preto sme spolu s trénerom Jánom Selvekom chlapcom poďakovali, že sa nepoddali a predviedli doslova heroický výkon," hľadal slová obdivu Juraj Bondra.

V súboji o tretie miesto si Popradčania zmerali sily s ambicióznym Martinom. Stretli sa dva vyrovnané tímy, čo potvrdila sj séria dvoch vzájomných zápasov. Prvý zápas v Martine zastihol lepšie pripravených hostí, ktorí hrali od začiatku s maximálnym nasadením, útočne a súpera prevýšili po všetkých stránkach. Pozorne bránili, vyčkávali na chyby domácich a už v prvej tretine získali dvojgólový náskok, ktorý sa neskôr ukázal ako rozhodujúci. Víťazstvo Popradčanov mohlo byť aj výraznejšie, ale veľa zachránil brankár Rovnianek.

Dalo sa predpokladať, že hostia v druhom zápase v Poprade urobia maximum pre to, aby zvrátili nepriaznivý vývoj. "Značne im pomáhal aj rozhodca Vrábel. Ten urobil naozaj maximum zo svojej pozície, aby pohnal hostí. Ich fauly netrestal objektívne, ak sa už rozhodol vylúčiť, tak hráčov oboch tímov," posťažoval sa tréner Ján Selvek a pokračoval: "V druhej tretine sa lámal chlieb. Získali sme dvojgólový náskok. Aj keď sme oň neskôr prišli, predsa presvedčenie, že môžeme vyhrať, nás hnalo dopredu." Oproti prvému zápasu boli tentokrát pod väčším tlakom Popradčania. Navyše, chýbali Handzuš, Klepáč, R. Gavalier a Krišák nastúpil len v druhej tretine. M. Tomas, B. Gavalier a Brincko sa však zodpovednosti nezľakli a prispeli aj napriek menším skúsenostiam k spoločnému dielu. "Oporou bol Holubář v bránke, ktorý pochytal dosť striel súpera. Bronz je však zásluhou celého kolektívu, ktorý sa zomkol v kľúčových momentoch," dodal Ján Selvek.

Pod Tatrami nastala doba bronzová. Nie však pre historikov, ale hokejistov ŠKP PS, ktorí sa po prvý krát v histórii extraligy posadili na tretí stupienok. Popradčania lepšie zvládli boj s nervami i zdravotnými problémami, keď rozhodol kamarátsky duch a bojovnosť. Naplnila sa tak túžba živená rokmi, vykúpená strasťami, prehrami a sklamaniami. Policajti si poradili v sérii s Martinčanmi v dvoch stretnutiach a kvalitné celosezónne ťaženie zavŕšili pred svojim publikom.

Tretie miesto obsadili Podtatranci zaslúžene, lebo v rozhodujúcich okamihoch prejavili väčšiu túžbu po víťazstve a keď im hra nešla, tak príkladne bojovali a s obrovskou vervou sa popasovali o historický úspech, keď v štvorročnej histórii samostatnej slovenskej extraligy prvý raz obsadili medailovú pozíciu. Funkcionári Martina boli po zápase zjavne rozčarovaní a smutní, keď videli tú obrovskú radosť, ktorá prepukla na ľade i v hľadisku. Pripomínala nie tak dávny postup Popradu do bývalej Federálnej hokejovej ligy. Opäť striekalo šampanské. Vyše 5000 divákov prevolávalo na slávu Popradčanov, tréner Ján Selvek sa ocitol nad hlavami svojich zverencov a Ladislav Fekete - riaditeľ extraligovej súťaže, Štefan Kubík - primátor mesta, Július Pažitný - prezident klubu a Marián Sakáč - generálny sekretár, dekorovali hráčov a celý realizačný tím bronzovými medailami.

Ako tieto duely, ale aj celú sezónu, videl kapitán mužstva Peter Junas: "Do tejto série o medailovú priečku sme vstúpili s odhodlaním získať tretie miesto a pre Poprad vybojovať historickú medailu. Vyšiel nám prvý zápas v Martine, ktorý z nášho pohľadu bol ľahší ako ten druhý. Prialo nám aj šťastie a sme veľmi spokojní. Ak by sa podarilo funkcionárom doplniť dnešný káder skúsenými hráčmi, mohli by sme pomýšľať v budúcej sezóne po lesklejšom kove. Na Košice a Trenčín zatiaľ nemáme, hlavne po ekonomickej stránke, ale všetko sme nahrádzali bojovnosťou a kamarátskym duchom. Na hre nášho mužstva bolo vidieť rukopis trénera Selveka a naša veľká vďaka patrí aj skvelým divákom."

Po najväčšom úspechu Popradčanov v histórii slovenskej extraligy strieľalo na popradskom ľade šampanské a mladí fanúšikovia po zápase pochodom cez mesto dávali na známosť veľký úspech hokeja v Poprade. Radosťou sa netajil ani prezident klubu Július Pažitný: "Na zápase bola fantastická kulisa. Z víťazstva nad Martinom, ktoré znamenalo definitívne tretie miesto, mám veľkú radosť. V Poprade sa hral v sezóne dobrý hokej. Treba si pritom uvedomiť, že konkurovať v takých podmienkach aké máme, mužstvám ako Slovan, Košice a Trenčín so silným finančným zabezpečením, je aj trochu umenie. Zdá sa, že to, čo urobili chlapci s trénerom Jánom Selvekom dnes možno nik nedoceňuje. Ktovie kedy sa opäť budeme tešiť z takéhoto umiestnenia."

Popradčania boli úspešní aj na medzinárodnej scéne. Vianočnú prestávku v hokejovej extralige využili na účasť na medzinárodnom turnaji IBA Cup '96 v Uherskom Hradišti. Hráči ŠKP PS (bez reprezentantov "20" Handzuša a M. Tomasa a zraneného Škoviru) v kvalitnej konkurencii obstáli na výbornú a napriek istým obavám z tejto konfrontácie vyťažili maximum - turnajové víťazstvo, keď porazili Vítkovice 4:2, Plzeň 5:4 a remizovali so Zlínom 2:2. "Nazdávam sa, že náš výkon postupne rástol a ukázalo sa, že netreba mať prehnaný rešpekt ani zo súperov z Česka. Prémiu za triumf - 60 tisíc českých korún nám usporiadatelia nedávali s radosťou, ale hráči si ju zaslúžili," poznamenal tréner Ján Selvek.


Základné údaje o klube

Názov : Hockey club Športový klub polície Pozemné stavby Poprad
(HC ŠKP PS Poprad)
Súťaž : Hokejová extraliga Slovenskej republiky (HESR)
Štadión : Zimný štadión, Štefánikova 6, Poprad
 
Vedenie klubu :
  Prezident : Július Pažitný
  Viceprezidenti : Ing. Marián Siska, Ing. Dušan Suchý
  Generálny sekretár : Marián Sakáč
  Hokejová rada : Jozef Péter, Anasztázia Krišandová, Ing. Eugen Saloň
 
Realizačný tím :
  Tréner : Ján Selvek
  Asistent trénera : Juraj Bondra
  Vedúci mužstva : Vladimír Szücs
  Lekári : MUDr. Ján Potocký, MUDr. Karol Fried
  Masér : Stanislav Šimo
 
Športovo-technická komisia :
  Hlásateľ : Mgr. František Sučko
  Zapisovateľ : Ján Sakmár
  Časomerač : Milan Škovran
 
Ostatní predstavitelia :
  Kronikár : Július Maličký


Hráčsky káder

Brankári : Pavel Holubář, Martin Klempa, Stanislav Kožuch
Obrancovia : Roman Gavalier, Peter Gápa, Peter Klepáč, Mojmír Božík, Peter Hrehorčák, Patrik Ščibran, Dušan Brincko, Martin Tomas
Útočníci : Slavomír Pavličko, Peter Junas, Ivan Saloň, Igor Rataj, Arne Kroták, Martin Frank, Patrik Krišák, Michal Handzuš, Miroslav Škovira, Martin Kuľha, Branislav Gavalier, Zdenko Sarnovský

Z vlaňajšieho kádra odišiel M. Šimonovič a P. Pucher do Košíc, H. Wittlinger, M. Turan a J. Smolko do Nitry, P. Fedor a P. Misál do Spišskej Novej Vsi, R. Ondrejčík do Liptovského Mikuláša, P. Vaščura ukončil aktívnu činnosť, P. Svitana, J. Krišák, F. Laubert. Do mužstva prišiel P. Holubář a S. Kožuch z Kežmarku, P. Krišák zo Slovana, M. Handzuš z Banskej Bystrice, P. Klepáč z Liptovského Mikuláša, M. Božík z Reims, Z. Sarnovský a M. Tomas z dorastu, M. Frank obnovil aktívnu činnosť.


Výsledky zápasov v HESR (vzájomné zápasy so súpermi)

HC ŠKP PS Poprad - HK Dukla Trenčín : 5:5, 3:5, 0:4, 5:2, 3:5, 5:4
HC ŠKP PS Poprad - HC Košice : 2:4, 4:2, 4:6, 4:3, 5:5, 3:4, 3:6, 2:5, 2:3 pp
HC ŠKP PS Poprad - HC Martimex ZŤS Martin : 2:0, 2:2, 6:1, 3:5, 6:1, 0:4, 2:0, 4:3
HC ŠKP PS Poprad - HC Slovan Harvard Bratislava : 2:2, 4:3, 4:2, 4:4, 0:11, 4:3
HC ŠKP PS Poprad - HK 32 Liptovský Mikuláš : 6:3, 2:5, 5:2, 3:4, 5:2, 5:0
HC ŠKP PS Poprad - MHC Plastika Nitra : 9:3, 5:2, 6:3, 3:3
HC ŠKP PS Poprad - HK 36 Skalica : -
HC ŠKP PS Poprad - HK VTJ Spišská Nová Ves : 3:7, 7:2, 1:0, 5:5
HC ŠKP PS Poprad - HKM Zvolen : -
HC ŠKP PS Poprad - ŠK Iskra Banská Bystrica : 5:7, 2:1, 2:2, 4:2
HC ŠKP PS Poprad - HK MEZ VTJ Michalovce : -
HC ŠKP PS Poprad - HK Spartak Dubnica : 3:5, 6:2, 2:2, 6:3
HC ŠKP PS Poprad - HK Dragon Prešov : -


Výsledky zápasov v HESR

1. kolo:

HC ŠKP PS Poprad - ŠK Iskra Banská Bystrica 7:5 (1:3, 5:0, 1:2)
Góly: 18. Rataj (Junas), 24. Frank (Kroták), 25. Saloň (Junas), 34. Kuľha, 38. Kroták (Pavličko), 40. Kroták (Pavličko), 54. Škovira (P. Krišák) - 6. Čikl (Bracho), 16. Zigo, 16. Ozorák (Daruľa), 41. Konder, 43. Funta (Konder)
Zmeny: 21. M. Tomas za Hrehorčáka, 30. Funta za Ozoráka, 40. Sroka za Dilíka, vylúčení: 2:2 na 2 min., presilovky 0:0, oslabenia 0:0, rozhodovali: Konc - Jakubec, Noga, 2350 divákov
Zostavy:
Poprad: Klempa - Božík, Klepáč, M. Turan, Hrehorčák, Ščibran, R. Gavalier, M. Tomas - Kroták, Pavličko, Frank - Saloň, Rataj, Junas - Škovira, Kuľha, P. Krišák
Banská Bystrica: Harazín - Dilík, Daruľa, Škovránek, Majeský, Buzáši, Kadleček, Sroka - Ozorák, Konder, Longauer - Šimčík, Koštiaľ, Kováč - Majling, Čikl, Zigo - Funta

2. kolo:

HC ŠKP PS Poprad - MHC Plastika Nitra 9:3 (3:1, 2:1, 4:1)
Góly: 11. Kroták (Klepáč, Kuľha), 12. Kuľha (P. Krišák, Škovira), 13. Frank (Pavličko, Kroták), 24. Junas (Saloň), 35. Saloň (Rataj, Junas), 44. Rataj (Hrehorčák, Saloň), 51. Frank (Kroták), 57. Škovira (P. Krišák), 59. Kuľha (Škovira) - 4. Kukla (Smolko), 40. Miklík (Bafrnec, Milo), 47. Jacko
Zmeny: 26. Harvánek za Gabaša, vylúčení: 2:3 na 2 min., presilovky 1:1, oslabenia 0:0, rozhodovali: Kizek - Ištoňa, Lauff, 2280 divákov
Zostavy:
Poprad: Klempa - Božík, Klepáč, Hrehorčák, M. Turan, R. Gavalier, Ščibran, M. Tomas - Frank, Pavličko, Kroták - Saloň, Junas, Rataj - Škovira, Kuľha, P. Krišák
Nitra: Gabaš (Harvánek) - Marinov, Milo, V. Turan, Smolko, Socha, Šipoš - Kukla, Bafrnec, Miklík - Horváth, Mihola, Wittlinger - Duchoslav, J. Štefanka, Šafárik - Jacko

3. kolo:

Dukla Trenčín - HC ŠKP PS Poprad 5:5 (4:1, 0:3, 1:1)
Góly: 7. Mravík, 11. Kusovský (Jánoš, Paukovček), 13. Vlk, 19. Pardavý (Jánoš, Kusovský), 48. Jánoš - 19. Gápa (M. Turan, Pavličko), 22. P. Krišák (Handzuš), 27. Ščibran, 38. R. Gavalier (Škovira), 42. R. Gavalier
Zmeny: 13. Kožuch za Klempu, 21. Poprad bez Palovčíka a Sarnovského, 27. Kompas za Murína, 40. Junas za Kuľhu, vylúčení: 3:4 na 2 min., navyše Junas (Poprad) na 10 min., presilovky 2:1, oslabenia 0:0, rozhodovali: Munka - Šulla, Čavojský, 1813 divákov
Zostavy:
Trenčín: Murín (Kompas) - Kusovský, Ďurčo, Vlk, Smerčiak, Rehák, Sága - Pardavý, Paukovček, Jánoš - Hossa, Rastislav Pavlikovský, Fleischer - Paľov, Mravík, Melicherík
Poprad: Klempa (Kožuch) - Božík, Klepáč, Gápa, M. Turan, R. Gavalier, Ščibran - Frank, Pavličko, Kroták - Saloň, Rataj, Junas - Škovira, Kuľha, P. Krišák - Palovčík, Handzuš, Sarnovský

4. kolo:

HC Košice - HC ŠKP PS Poprad 4:2 (2:0, 1:1, 1:1)
Góly: 12. S. Ilavský, 13. Pavol Zůbek, 21. Šechný, 45. Faith - 24. Škovira, 53. Pavličko
Zmeny: 13. Kožuch za Klempu, vylúčení: 2:3 na 2 min., presilovky 1:0, oslabenia 0:0, rozhodovali: Mihálik - Jakubec, Noga, 800 divákov
Zostavy:
Košice: Dragan - Sedlák, Varholík, Kledrowetz, Lenďák, T. Turan, M. Segľa - Plavucha, S. Ilavský, Šechný - P. Pucher, Rusznyák, Faith - Bicek, Pavol Zůbek, Peter Zůbek
Poprad: Klempa (Kožuch) - Božík, Klepáč, Gápa, M. Turan, R. Gavalier, Ščibran - Frank, Pavličko, Kroták - Saloň, Rataj, Junas - Škovira, Handzuš, P. Krišák - Kuľha

5. kolo:

HC ŠKP PS Poprad - HK VTJ Spišská Nová Ves 3:7 (2:3, 1:3, 0:1)
Góly: 14. Gápa (Saloň, Rataj), 16. Kroták (Frank, Pavličko), 24. Pavličko (Kroták) - 10. Bartánus (P. Fedor), 16. Liba (Jurčák), 19. Liba (Marcinko), 24. Petrovič (Čmeľ, P. Fedor), 30. Filip, 40. Filip (Bartánus), 55. Liba
Zmeny: 21. Kožuch za Klempu, vylúčení: 2:2 na 2 min., presilovky 0:0, oslabenia 0:0, rozhodovali: Holomek - Milistenfer, Tököly, 4140 divákov
Zostavy:
Poprad: Klempa (Kožuch) - Božík, Klepáč, Gápa, M. Turan, R. Gavalier, Ščibran, Hrehorčák - Frank, Pavličko, Kroták - Saloň, Rataj, Junas - Škovira, Handzuš, P. Krišák - Kuľha
Spišská Nová Ves: Hartmann - Štubendek, Servátka, Macejko, Pulščák, Marcinko, Jurčák - Čmeľ, Petrovič, P. Fedor - Krajňák, Farkašovský, Bartánus - Svitek, Hurtaj, Liba - Misál, Filip, Hančár

6. kolo:

HC Martimex ZŤS Martin - HC ŠKP PS Poprad 0:2 (0:1, 0:1, 0:0)
Góly: 5. Božík, 22. Frank (Kroták, Pavličko)
Zmeny: 45. Rechtorík a Schneider za Majeského a I. Krecháča, vylúčení 5:8 na 2 min., navyše Stolárik (Martin) na 10 min., Voronzov (Martin) na 10 min., presilovky 0:1, oslabenia 0:0, rozhodovali: Mihálik - Ištoňa, Lauff, 3000 divákov
Zostavy:
Martin: Rovnianek - Kľuch, P. Krecháč, Kamyšnikov, Babka, Hodoň, Stolárik - Igor Majeský, Ondreička, Zlocha - Török, Beran, Bartoš - I. Krecháč, Voronzov, Somík
Poprad: Holubář - Božík, M. Tomas, Hrehorčák, Klepáč, R. Gavalier, Ščibran - Frank, Kroták, Pavličko - Rataj, Kuľha, Junas - Škovira, Handzuš, P. Krišák

7. kolo:

HC ŠKP PS Poprad - HK 32 Liptovský Mikuláš 6:3 (0:2, 2:0, 4:1)
Góly: 21. Frank (Božík), 26. Kroták (Gápa), 41. Saloň (Rataj), 47. Božík (Pavličko), 60. Junas (Handzuš), 60. Junas (Saloň) - 15. Mravec (Bella), 19. Pleva (Plch), 54. ??? (Glut)
Vylúčení: 3:3 na 2 min., presilovky 2:0, oslabenia 0:0, rozhodovali: Šimánek - Miľovčík, Štec, 2335 divákov
Zostavy:
Poprad: Holubář - Božík, M. Tomas, Hrehorčák, Klepáč, R. Gavalier, Ščibran, Gápa - Frank, Kroták, Pavličko - Rataj, Kuľha, Junas - Škovira, Handzuš, P. Krišák - Saloň
Liptovský Mikuláš: Svatý - Ondrejčík, Marušiak, Glut, M. Droppa, P. Lištiak, Záruba - Plch, Pleva, Uram - Mravec, Bella, Šebo - Kalousek, Halaj, Cibuľa

8. kolo:

HK Spartak Dubnica - HC ŠKP PS Poprad 5:3 (2:2, 2:1, 1:0)
Góly: 15. Cepek (Hlavačka, Uharček), 19. Tatar (Lezo, Hlavačka), 40. Cepek (Lezo, Tomík), 40. Laurenčík (Lezo), 50. Tatar (Tomík, Lezo) - 5. Saloň (Rataj, Junas), 6. Pavličko (Božík), 22. Klepáč (Saloň)
Zmeny: 21. Furo za Hanzala, 41. Kazda za Fura, 41. M. Turan za Ščibrana, 41. Kuľha za P. Krišáka, vylúčení: 3:8 na 2 min., navyše Čunderlík (Dubnica) na 10 min., presilovky 1:0, oslabenia 0:0

9. kolo:

HC ŠKP PS Poprad - HC Slovan Harvard Bratislava 2:2 (1:0, 1:1, 0:1)
Góly: 12. Pavličko (Kroták, Frank), 31. Handzuš - 21. Pohorelec (Kapuš, Ščepko), 48. Kolník (Mosnár)
Zmeny: 48. Slovan bez tretieho útoku, vylúčení: 4:7 na 2 min., presilovky 0:1, oslabenia 0:0, rozhodovali: Čaprnka - Ištoňa, Lauff, 5594 divákov
Zostavy:
Poprad: Holubář - Božík, Gápa, Hrehorčák, Klepáč, R. Gavalier, Ščibran - Frank, Pavličko, Kroták - Saloň, Kuľha, Junas - Škovira, Handzuš, P. Krišák
Slovan: Mega - Bukna, Mosnár, Višňovský, Štrbák, Hecl, Jendek - Pohorelec, Kapuš, Ščepko - Kolník, Šejba, Lipiansky - Kropáč, Karabín, Verčík

10. kolo:

ŠK Iskra Banská Bystrica - HC ŠKP PS Poprad 2:1 (1:0, 0:1, 1:0)
Góly: 17. J. Ozorák, 43. Longauer (Konder) - 26. Škovira (Handzuš)
Vylúčení: 9:9 na 2 min., presilovky 0:1, oslabenia 0:0, rozhodovali: Šimánek - Jakubec, Noga, 2100 divákov
Zostavy:
Banská Bystrica: Harazín - Sroka, R. Dilík, Darula, Ivan Majeský, Kadleček, Buzáši - Longauer, Konder, Kováč - Šimčík ml., Košťial, J. Ozorák - Dobrota, Čikl, Zigo
Poprad: Holubář - Božík, Gápa, Hrehorčák, Klepáč, R. Gavalier, Ščibran - Frank, Pavličko, Kroták - Saloň, Kuľha, Junas - Škovira, Handzuš, P. Krišák

11. kolo:

MHC Plastika Nitra - HC ŠKP PS Poprad 2:5 (0:1, 2:2, 0:2)
Góly: 24. Miklík, 28. Miklík - 18. Frank, 22. Saloň, 34. Saloň, 46. Kroták, 60. P. Krišák
Presilovky 1:0, oslabenia 0:1, rozhodovali: Janíček - Nemčovič, Popovič, 2800 divákov
Zostavy:
Nitra: Gabaš - Šmidriak, Milo, Smolko, Socha, Šipoš, Marinov - Wittlinger, Bafrnec, Miklík - Horváth, Mihola, Kukla - Šafárik, J. Štefanka, Čiernik
Poprad: Klempa - Gápa, M. Turan, Hrehorčák, Klepáč, R. Gavalier, Ščibran, M. Tomas - Frank, Pavličko, Kroták - Saloň, Kuľha, Junas - Škovira, Handzuš, P. Krišák

12. kolo:

HC ŠKP PS Poprad - Dukla Trenčín 3:5 (1:0, 1:2, 1:3)
Góly: 11. P. Krišák (Škovira), 36. Gápa (Kroták), 48. Kroták (Pavličko) - 26. Pukalovič (Jánoš), 30. Hossa (Jakubík, Smerčiak), 41. Paukovček (Pukalovič, Smerčiak), 49. Fleischer (Melicherík), 52. Pukalovič (Pardavý, Jánoš)
Zmeny: 30. Rastislav Pavlikovský za Opatovského, vylúčení: 4:6 na 2 min., presilovky 1:2, oslabenia 0:0, rozhodovali: Janíček - Jakubec, Noga, 4380 divákov
Zostavy:
Poprad: Klempa - Gápa, Ščibran, Hrehorčák, Klepáč, R. Gavalier, M. Turan - Frank, Pavličko, Kroták - Saloň, Kuľha, Junas - Škovira, Handzuš, P. Krišák
Trenčín: Murín - Pukalovič, Ďurčo, Vlk, Smerčiak, Richard Pavlikovský, Rehák - Pardavý, Jánoš, Paukovček - Hossa, Barinka, Jakubík - Opatovský, Melicherík, Fleischer

13. kolo:

HC ŠKP PS Poprad - HC Košice 4:2 (2:2, 0:0, 2:0)
Góly: 2. Rataj (Saloň, Junas), 18. R. Gavalier (Saloň), 54. Handzuš (Škovira), 60. Frank (Pavličko) - 2. Pavol Zůbek (Rybovič), 15. Staroň (R. Pucher)
Zmeny: 17. Vorobel za T. Turana, vylúčení: 4:4 na 2 min., navyše Saloň (Poprad) na 10 min. za nešportové správanie, T. Turan (Košice) na 10 min. za nešportové správanie, R. Pucher (Košice) na 5+DKZ za pichnutie, presilovky 2:0, oslabenia 0:0, rozhodovali: D. Marcinko - Milistenfer, Tököly, 2342 divákov
Zostavy:
Poprad: Holubář - Ščibran, R. Gavalier, Gápa, M. Tomas, Božík, Klepáč - Frank, Pavličko, Kroták - Saloň, Rataj, Junas - Škovira, Handzuš, P. Krišák
Košice: Dragan - Kledrowetz, Valko, Sedlák, M. Segľa, T. Turan, Lenďák, Vorobel - Plavucha, S. Ilavský, Rybovič - P. Pucher, Faith, Šechný - Bicek, Pavol Zůbek, Peter Zůbek - Staroň, Vaic, R. Pucher

14. kolo:

HK VTJ Spišská Nová Ves - HC ŠKP PS Poprad 2:7 (2:2, 0:0, 0:5)
Góly: 15. Liba, 16. Štubendek - 5. P. Krišák, 6. Junas (Saloň, Rataj), 45. P. Krišák (Škovira, Handzuš), 46. Pavličko (Frank), 47. Rataj (Kuľha), 54. Frank (Kroták), 56. Škovira
Zmeny: 41. Kuľha za Saloňa, 47. Richtarčík za Hartmanna, 47. Jurčák za Marcinka, vylúčení: 9:13 na 2 min., navyše Marcinko (Sp. Nová Ves) na 10+DKZ, presilovky 1:0, oslabenia 0:0, rozhodovali: Vrábel - Ištoňa, Lauff, 6000 divákov
Zostavy:
Spišská Nová Ves: Hartmann (Richtarčík) - Štubendek, Lintner, Macejko, Pulščák, Marcinko, Ondov, Jurčák - Svitek, Petrovič, P. Fedor - Krajňák, Filip, Bartánus - Čmeľ, Hurtaj, Liba - Misál, Hančár
Poprad: Holubář - Božík, Klepáč, Gápa, Hrehorčák, Ščibran, R. Gavalier - Frank, Pavličko, Kroták - Saloň, Rataj, Junas - Škovira, Handzuš, P. Krišák - Kuľha

15. kolo:

HC ŠKP PS Poprad - HC Martimex ZŤS Martin 2:2 (0:1, 2:0, 0:1)
Góly: 35. Junas (Saloň, Hrehorčák), 35. Škovira (Handzuš) - 7. I. Krecháč (P. Krecháč), 60. Beran
Vylúčení: 8:5 na 2 min., navyše Török (Martin) na 5+DKZ, presilovky 0:0, oslabenia 0:0, rozhodovali: Ország - Štec, Miľovčík, 3835 divákov
Zostavy:
Poprad: Holubář - Božík, Klepáč, Gápa, Hrehorčák, R. Gavalier, Ščibran - Frank, Pavličko, Kroták - Saloň, Rataj, Junas - Škovira, Handzuš, P. Krišák
Martin: Rovnianek - Kľuch, Novotný, Babka, Hriňa, P. Krecháč, Smrek - Ondreička, Bartoš, Rechtorík - Török, Beran, Zlocha - I. Krecháč, Voronzov, Igor Majeský

16. kolo:

HK 32 Liptovský Mikuláš - HC ŠKP PS Poprad 5:2 (1:0, 0:1, 4:1)
Góly: 17. Pleva, 43. Uram, 45. Pleva, 52. Uram, 56. Cibuľa - 24. Junas, 46. P. Krišák
Zmeny: 42. Kuľha za Pavlička, vylúčení: 5:6, presilovky 1:1, oslabenia 0:0, rozhodovali: Kizek - Beniač, Halecký, 3000 divákov
Zostavy:
Liptovský Mikuláš: Babura - P. Lištiak, Ondrejčík, Glut, M. Droppa, Záruba, Marušiak - Plch, Pleva, Uram - Mravec, Sejna, Šebo - Kalousek, Halaj, Cibuľa
Poprad: Holubář - Božík, Klepáč, Gápa, Hrehorčák, R. Gavalier, Ščibran - Frank, Pavličko, Kroták - Saloň, Rataj, Junas - Škovira, Handzuš, P. Krišák - Kuľha

17. kolo:

HC ŠKP PS Poprad - HK Spartak Dubnica 6:2 (3:2, 1:0, 2:0)
Góly: 2. P. Krišák (Škovira, R. Gavalier), 3. Frank (Kroták, Božík), 5. Junas (Saloň, Rataj), 38. R. Gavalier (Ščibran, Handzuš), 55. Rataj (Junas), 56. Škovira (Handzuš, P. Krišák) - 5. M. Tatar (Madový), 13. Kazda (Pažitka)
Zmeny: 21. Poprad s Kuľhom, 41. Strapko za Janíka, vylúčení: 8:9 na 2 min., navyše Saloň (Poprad) DKZ, Madový (Dubnica) DKZ, presilovky 2:0, oslabenia 0:0, rozhodovali: Munka - Caban, Halecký, 3482 divákov
Zostavy:
Poprad: Holubář - Božík, Klepáč, Gápa, Hrehorčák, R. Gavalier, Ščibran - Frank, Pavličko, Kroták - Saloň, Rataj, Junas - Škovira, Handzuš, P. Krišák - Kuľha
Dubnica: Čunderlík - Laurenčík, Hlavačka, Rešetka, Vrábel, Janík, Potáč - Madový, Pažitka, M. Tatar - Tomík, Belica, Kazda - Cepek, Turek, Lezo

18. kolo:

HC Slovan Harvard Bratislava - HC ŠKP PS Poprad 3:4 (3:1, 0:3, 0:0)
Góly: 2. Višňovský (Šejba), 7. Višňovský (Lipiansky), 19. Šejba (Pohorelec) - 18. Handzuš (P. Krišák), 29. Frank (Kroták, Klepáč), 32. Handzuš (P. Krišák), 39. Saloň (Rataj)
Zmeny: 7. Klempa za Holubářa, 21. M. Tomas za Hrehorčáka, 21. Luža za Hecla, 32. Mega za Maszticsa, 45. Poprad bez Gápu a M. Tomasa, 45. Slovan bez Lužu a Jendeka, vylúčení: 2:2 na 2 min., presilovky 0:1, oslabenia 0:0, rozhodovali: J. Konc - Druga, Mášik, 3142 divákov
Zostavy:
Slovan: Masztics (Mega) - Hecl, Mosnár, Višňovský, Štrbák, Bukna, Jendek, Luža - Kolník, Voskár, Cíger - Šejba, Lipiansky, Pohorelec - Kropáč, Karabín, Kapuš
Poprad: Holubář (Klempa) - Božík, Klepáč, Gápa, Hrehorčák, R. Gavalier, Ščibran, M. Tomas - Frank, Kroták, Pavličko - Saloň, Rataj, Junas - Škovira, Handzuš, P. Krišák

19. kolo:

ŠK Iskra Banská Bystrica - HC ŠKP PS Poprad 2:2 (0:0, 1:2, 1:0)
Góly: 33. J. Ozorák (Šimčík ml.), 60. Šimčík ml. (Škorvánek) - 35. Handzuš (R. Gavalier, Rataj), 38. Pavličko (Frank)
Zmeny: 5. Šimčík ml. za Koštiala, 41. Kuľha za Saloňa, vylúčení: 1:3 na 2 min., presilovky 1:0, oslabenia 0:0, rozhodovali: J. Konc - Caban, Halecký, 1300 divákov
Zostavy:
Banská Bystrica: Blaško - Sroka, R. Dilík, Škorvánek, Ivan Majeský, Daruľa, Bracho - Longauer, Konder, Podlipni - Dobrota, Koštial, J. Ozorák - Šlamiar, M. Dilík, Zigo
Poprad: Klempa - Božík, Klepáč, Gápa, Hrehorčák, R. Gavalier, Ščibran - Frank, Kroták, Pavličko - Saloň, Rataj, Junas - Škovira, Handzuš, P. Krišák - Kuľha

20. kolo:

HC ŠKP PS Poprad - MHC Plastika Nitra 6:3 (2:1, 4:0, 0:2)
Góly: 1. Rataj (Gápa), 18. Škovira (R. Gavalier), 22. Junas (R. Gavalier), 35. Pavličko (Škovira, P. Krišák), 38. P. Krišák (R. Gavalier, Handzuš), 40. Saloň (Gápa) - 1. Miklík (Kukla, J. Štefanka), 41. J. Štefanka (Milo, Miklík), 48. Socha (Smolko)
Zmeny: 21. Duchoslav za Miholu, 21. Himler za Horvátha, 41. Mihola za Duchoslava, 41. Harvánek za Gabaša, 41. M. Tomas za Božíka, vylúčení: 6:6 na 2 min., presilovky 2:1, oslabenia 1:0, rozhodovali: Vrábel - Popovič, Špička, 3500 divákov
Zostavy:
Poprad: Klempa - Božík, Klepáč, Gápa, Hrehorčák, R. Gavalier, Ščibran, M. Tomas - Frank, Pavličko, Kroták - Saloň, Rataj, Junas - Škovira, Handzuš, P. Krišák
Nitra: Gabaš (Harvánek) - Šmidriak, Milo, Smolko, Socha, M. Turan, Marinov - Miklík, J. Štefanka, Kukla - Horváth, Mihola, Čiernik - Šafárik, Bafrnec, Jacko - Duchoslav, Himler

21. kolo:

Dukla Trenčín - HC ŠKP PS Poprad 4:0 (0:0, 2:0, 2:0)
Góly: 28. Jakubík (Hossa, Melicherík), 36. Jánoš (Pardavý), 49. Rastislav Pavlikovský (Mravík, Fleischer), 55. Pardavý (z trestného strieľania)
Vylúčení: 4:3 na 2 min., presilovky 1:0, oslabenia 0:0, rozhodovali: Čaprnka - Druga, Mášik, 1774 divákov
Zostavy:
Trenčín: Murín - Kusovský, Ďurčo, Vlk, Smerčiak, Rehák, Richard Pavlikovský - Pardavý, Jánoš, Paukovček - Hossa, Melicherík, Jakubík - Rastislav Pavlikovský, Mravík, Fleischer
Poprad: Klempa - Božík, Klepáč, Gápa, Hrehorčák, R. Gavalier - Frank, Kroták, Pavličko - Saloň, Rataj, Junas - Škovira, Handzuš, P. Krišák

22. kolo:

HC Košice - HC ŠKP PS Poprad 6:4 (4:1, 1:2, 1:1)
Góly: 2. Šechný (R. Pucher), 5. Plavucha (R. Pucher), 7. Mižík (Pavol Zůbek), 14. Peter Zůbek (Pavol Zůbek, Vorobel), 37. R. Pucher (P. Pucher, Šechný), 44. R. Pucher (Šechný) - 19. Frank (Pavličko, Kroták), 27. R. Gavalier, 32. Frank (Pavličko, Božík), 57. Škovira (Handzuš, Ščibran)
Zmeny: 7. Holubář za Klempu, vylúčení: 4:6 na 2 min., navyše Božík (Poprad) na 10 min., presilovky 0:1, oslabenia 0:0, rozhodovali: Vrábel - Jakubec, Noga, 750 divákov
Zostavy:
Košice: Dragan - Vorobel, Varholík, Kledrowetz, Sedlák, T. Turan, Lenďák - Plavucha, S. Ilavský, Rybovič - Šechný, P. Pucher, R. Pucher - Mižík, Pavol Zůbek, Peter Zůbek - Bicek, Faith, Vaic
Poprad: Klempa (Holubář) - Božík, Klepáč, Gápa, Hrehorčák, R. Gavalier, Ščibran - Frank, Pavličko, Kroták - Saloň, Rataj, Junas - Škovira, Handzuš, P. Krišák

23. kolo:

HC ŠKP PS Poprad - HK VTJ Spišská Nová Ves 5:1 (1:0, 2:0, 2:1)
Góly: 17. Junas (Saloň, Rataj), 22. Rataj (Hrehorčák, Junas), 33. Pavličko (Klepáč, Božík), 42. Hrehorčák (Pavličko, Saloň), 50. P. Krišák (Rataj, Gápa) - 54. Svitek (Sopkovič, Čmeľ)
Vylúčení: 6:5 na 2 min., presilovky 2:0, oslabenia 0:0, rozhodovali: Kizek - Caban, Halecký, 3938 divákov
Zostavy:
Poprad: Holubář - Božík, Klepáč, Gápa, Hrehorčák, R. Gavalier, Ščibran - Frank, Pavličko, Kroták - Saloň, Rataj, Junas - Škovira, Handzuš, P. Krišák
Spišská Nová Ves: Hartmann - Pulščák, Štubendek, Lintner, Macejko, Ondov, Jurčák - Svitek, Petrovič, P. Fedor - Misál, Filip, Bartánus - Čmeľ, Hurtaj, Liba - Krajňák, Hančár, Sopkovič

24. kolo:

HC Martimex ZŤS Martin - HC ŠKP PS Poprad 5:3 (1:2, 2:0, 2:1)
Góly: 12. Ondreička, 30. Zlocha, 31. Ondreička, 51. Bartoš, 60. Igor Majeský - 11. Kuľha, 13. Saloň, 55. Gápa
Zmeny: 41. Igor Majeský za Somíka, vylúčení: 4:11 na 2 min., presilovky 2:0, oslabenia 0:1, rozhodovali: Janíček - Halák, Vrančík, 3000 divákov
Zostavy:
Martin: Rovnianek - Kľuch, Hriňa, P. Krecháč, Babka, Hodoň, Stolárik - Somík, Ondreička, Bartoš - Török, Beran, Zlocha - I. Krecháč, Voronzov, Riečičiar
Poprad: Holubář - Božík, Klepáč, Gápa, Hrehorčák, R. Gavalier, Ščibran - Frank, Pavličko, Kroták - Saloň, Rataj, Junas - Kuľha, Handzuš, P. Krišák

25. kolo:

HC ŠKP PS Poprad - HK 32 Liptovský Mikuláš 5:2 (2:0, 2:1, 1:1)
Góly: 3. Klepáč (Handzuš, P. Krišák), 14. Saloň (Rataj, Brincko), 24. Ščibran (Kuľha), 29. Rataj (Saloň, Brincko), 42. Kroták (Pavličko, Božík) - 38. Šebo (Pleva), 43. Cibuľa (P. Lištiak)
Vylúčení: 1:4 na 2 min., navyše P. Krišák (Poprad) na 10 min., presilovky 0:0, oslabenia 0:0, rozhodovali: V. Kontšek - Beneš, Grúň, 2560 divákov
Zostavy:
Poprad: Holubář - Božík, Klepáč, Gápa, Brincko, R. Gavalier, Ščibran, Hrehorčák - Frank, Kroták, Pavličko - Saloň, Rataj, Junas - Kuľha, Handzuš, P. Krišák - B. Gavalier
Liptovský Mikuláš: Križan - P. Lištiak, Tekel, Devečka, Ondrejčík, Záruba, Urban, Marušiak, Glut - Plch, Halaj, Cibuľa - Uram, Pleva, Šebo - Kalousek, Bella, Šeliga - Ortcykr, Mravec, Zadražil

26. kolo:

HK Spartak Dubnica - HC ŠKP PS Poprad 2:2 (0:0, 2:1, 0:1)
Góly: 21. Rešetka (Belica, Cepek), 38. Pažitka (Kostolný, Hanzal) - 34. Kroták (Saloň, Rataj), 56. Klepáč (Pavličko, Frank)
Zmeny: 24. Dubnica bez Vrábela, 57. Poprad s B. Gavalierom, vylúčení 4:6 na 2 min., presilovky 0:1, oslabenia 0:0, rozhodovali: Ország - Jakubec, Noga, 1600 divákov
Zostavy:
Dubnica: Čunderlík - Hlavačka, Vrábel, Janík, Rešetka, Kivoň, J. Kobezda - Kostolný, Pažitka, Hanzal - Cepek, Turek, Belica - Madový, Lezo, M. Tatar
Poprad: Klempa - Božík, Klepáč, Gápa, Brincko, R. Gavalier, Ščibran - Frank, Kroták, Pavličko - Saloň, Rataj, Junas - Kuľha, Handzuš, P. Krišák - B. Gavalier

27. kolo:

HC ŠKP PS Poprad - HC Slovan Harvard Bratislava 4:1 (2:0, 0:0, 2:1)
Góly: 9. Handzuš, 19. Božík (Klepáč, Pavličko), 44. Junas (Saloň), 60. Frank (Kroták, Klepáč) - 43. Cíger (Mosnár)
Zmeny: 16. Slovan s Verčíkom, 21. Holubář za Klempu, vylúčení: 6:10 na 2 min., navyše Cíger (Slovan) na 10 min. za nešportové správanie, presilovky 2:1, oslabenia 0:0, rozhodovali: Čaprnka - Druga, Mášik, 5128 divákov
Zostavy:
Poprad: Klempa (Holubář) - Božík, Klepáč, Gápa, Brincko, R. Gavalier, Ščibran - Frank, Pavličko, Kroták - Saloň, Rataj, Junas - Kuľha, Handzuš, P. Krišák
Slovan: Cinibulk - Luža, Mosnár, Višňovský, Štrbák, Bukna, Búřil, Hecl, Jendek - Kolník, Voskár, Cíger - Šejba, Karabín, Lipiansky - Kropáč, Kapuš, Ščepko - Verčík

28. kolo:

HC ŠKP PS Poprad - ŠK Iskra Banská Bystrica 6:2 (0:0, 3:1, 3:1)
Góly: 24. Rataj (Junas, Saloň), 39. Škovira (R. Gavalier, Gápa), 39. Frank (Kroták, Pavličko), 53. Handzuš (R. Gavalier), 54. Rataj (Junas, Škovira), 57. Kroták (Frank, Gápa) - 27. Měsíček (Ondreička), 60. Čikl
Zmeny: 35. Poprad s Kuľhom, 41. Poprad s B. Gavalierom, vylúčení: 6:5 na 2 min., navyše Saloň (Poprad) na 10 min., Sroka (B. Bystrica) na 10 min. za napadnutie zo zadu, presilovky 2:1, oslabenia 0:0, rozhodovali: J. Konc - Šulla, Čavojský, 2250 divákov
Zostavy:
Poprad: Holubář - Božík, Klepáč, Gápa, Brincko, R. Gavalier, Ščibran - Frank, Pavličko, Kroták - Saloň, Rataj, Junas - Škovira, Handzuš, P. Krišák - Kuľha, B. Gavalier
Banská Bystrica: Blaško - Sroka, Dilík, Darula, Ivan Majeský, Měsíček, Buzáši - Longauer, Konder, Majling - Šimčík, Ondreička, Ozorák - Dobrota, Čikl, Funta

29. kolo:

MHC Plastika Nitra - HC ŠKP PS Poprad 3:3 (1:1, 0:2, 2:0)
Góly: 4. Kukla (Milo), 51. V. Turan (Mihola), 53. V. Turan (Miklík) - 14. Hrehorčák (Rataj), 37. Kroták (Frank), 39. Handzuš (Škovira, P. Krišák)
Zmeny: 41. Slovák za Sochu, 41. Šafárik za Jacka, 50. Nitra bez M. Turana, Slováka, M. Štefanku, Bafrnca a Šafárika, vylúčení: 4:4 na 2 min., presilovky 0:0, oslabenia 0:0, rozhodovali: Janíček - Popovič, Špička, 1780 divákov
Zostavy:
Nitra: Gabaš - Milo, Barto, Smolko, M. Turan, Socha, V. Turan, Slovák - Miklík, Bafrnec, Kukla - Horváth, Mihola, Čiernik - Jacko, J. Štefanka, M. Štefanka - Šafárik
Poprad: Klempa - Božík, Klepáč, Gápa, R. Gavalier, Hrehorčák, Ščibran - Frank, Pavličko, Kroták - Saloň, Rataj, Junas - Škovira, Handzuš, P. Krišák

30. kolo:

HC ŠKP PS Poprad - Dukla Trenčín 5:2 (4:1, 0:0, 1:1)
Góly: 4. Rataj (Junas, Saloň), 9. Junas (Saloň, Rataj), 15. Saloň (Junas, Rataj), 16. Pavličko (Klepáč, Kroták), 55. Rataj (Saloň, Junas) - 16. Hossa (Smerčiak, Melicherík), 41. Jánoš (Paukovček, Smerčiak)
Zmeny: 16. Kompas za Murína, 21. Rehák za Pukaloviča, 21. Paukovček za Opatovského, 31. Murín za Kompasa, vylúčení: 3:5 na 2 min., navyše Smerčiak (Trenčín) na 10 min. za nešportové správanie, presilovky 1:0, oslabenia 0:0, rozhodovali: Konc - Druga, Mášik, 5421 divákov
Zostavy:
Poprad: Holubář - Božík, Klepáč, Gápa, R. Gavalier, Ščibran, Hrehorčák - Frank, Pavličko, Kroták - Saloň, Rataj, Junas - Škovira, Handzuš, P. Krišák
Trenčín: Murín (Kompas) - Pukalovič, Ďurčo, Vlk, Smerčiak, Kusovský, Richard Pavlikovský, Rehák - Pardavý, Jánoš, Opatovský - Hossa, Melicherík, Jakubík - Paľov, Fleischer, Barinka - Paukovček

31. kolo:

HC ŠKP PS Poprad - HC Košice 4:3 (2:1, 1:1, 1:1)
Góly: 8. Rataj (Junas, Saloň), 9. Frank (R. Gavalier, Pavličko), 30. Kroták (Frank, Pavličko), 41. Kroták (R. Gavalier, Pavličko) - 19. Rybovič (Plavucha, Kledrowetz), 29. P. Pucher (Vorobel, R. Pucher), 42. M. Segľa (Pavol Zůbek, Peter Zůbek)
Vylúčení: 11:15 na 2 min., presilovky 1:1, oslabenia 0:0, rozhodovali: Jakubec - Noga, Marušin, 6500 divákov
Zostavy:
Poprad: Klempa - R. Gavalier, Klepáč, Gápa, Brincko, Hrehorčák, Ščibran - Frank, Pavličko, Kroták - Saloň, Rataj, Junas - Škovira, Handzuš, P. Krišák
Košice: Dragan - Lenďák, Kledrowetz, Sedlák, Vorobel, T. Turan, M. Segľa - Plavucha, S. Ilavský, Rybovič - Rusznyák, P. Pucher, R. Pucher - Bicek, Pavol Zůbek, Peter Zůbek

32. kolo:

HK VTJ Spišská Nová Ves - HC ŠKP PS Poprad 5:5 (2:0, 1:4, 2:1)
Góly: 9. Hurtaj (Marcinko), 15. Svitek (P. Fedor), 38. Misál (Farkašovský, Marcinko), 47. Svitek (Filip), 52. P. Fedor (Svitek, Filip) - 23. P. Krišák (Hrehorčák), 25. Škovira (B. Gavalier, Rataj), 31. Handzuš (P. Krišák, Škovira), 35. P. Krišák (Handzuš), 45. Frank (B. Gavalier)
Zmeny: 31. Antoni za Hartmanna, 41. Lintner za Štubendeka, 41. Schneider za Petroviča, vylúčení: 1:3 na 2 min., presilovky 1:0, oslabenia 0:0, rozhodovali: Kizek - Ištoňa, Lauff, 5000 divákov
Zostavy:
Spišská Nová Ves: Hartmann (Antoni) - Valko, Macejko, Ondov, Jurčák, Marcinko, Štubendek, Lintner - Svitek, Filip, P. Fedor - Krajňák, Petrovič, Sopkovič - Farkašovský, Hurtaj, Misál - Schneider
Poprad: Klempa - R. Gavalier, Klepáč, Gápa, Brincko, Hrehorčák, Ščibran - Frank, Pavličko, P. Krišák - B. Gavalier, Kuľha, Rataj - Škovira, Handzuš

33. kolo:

HC ŠKP PS Poprad - HC Martimex ZŤS Martin 6:1 (1:0, 3:0, 2:1)
Góly: 7. Gápa (Hrehorčák, Rataj), 22. Frank (Pavličko, Klepáč), 32. Handzuš (P. Krišák, Kuľha), 34. Junas (Saloň, Rataj), 43. P. Krišák (Handzuš, Junas), 46. Frank (Božík, Pavličko) - 51. Babka (Török)
Vylúčení: 3:2 na 2 min., presilovky 1:1, oslabenia 0:0, rozhodovali: Janíček - Ištoňa, Lauff, 3054 divákov
Zostavy:
Poprad: Holubář - Božík, Klepáč, Gápa, Hrehorčák, R. Gavalier, Ščibran - Frank, Pavličko, Kroták - Saloň, Rataj, Junas - Kuľha, Handzuš, P. Krišák
Martin: Rovnianek - Kľuch, Stolárik, Babka, P. Krecháč, Hodoň, Smrek - Ondreička, Bartoš, Somík - Török, Beran, Riečičiar - I. Krecháč, Voronzov, Igor Majeský

34. kolo:

HK 32 Liptovský Mikuláš - HC ŠKP PS Poprad 4:3 (1:2, 3:1, 0:0)
Góly: 1. Pleva, 29. Plch, 33. Sejna, 34. Uram - 6. Frank, 10. B. Gavalier, 32. Hrehorčák
Zmeny: 30. Sejna za Bellu, 34. Klempa za Holubářa, 41. M. Tomas za Klepáča, vylúčení: 2:5 na 2 min., presilovky 1:1, oslabenia 0:0, rozhodovali: Vrábel - Milovčík, Štec, 2500 divákov
Zostavy:
Liptovský Mikuláš: Babura - P. Lištiak, Ondrejčík, Záruba, Tekel, Marušiak, M. Droppa - Plch, Pleva, Uram - Kalousek, Halaj, Cibuľa - Šebo, Bella, Mravec - Sejna
Poprad: Holubář (Klempa) - Božík, Klepáč, Gápa, R. Gavalier, Hrehorčák, Ščibran, M. Tomas - Frank, Pavličko, Kroták - Saloň, Rataj, Junas - Škovira, Handzuš, B. Gavalier

35. kolo:

HC ŠKP PS Poprad - HK Spartak Dubnica 6:3 (0:1, 4:2, 2:0)
Góly: 23. Pavličko (Kroták, Frank), 24. Rataj (R. Gavalier), 26. Frank (Božík, Pavličko), 31. Junas (Frank, Gápa), 44. Handzuš (Božík), 59. Kuľha (Pavličko, Kroták) - 3. Laurenčík (Hanzal, Pažitka), 27. Laurenčík (Lezo, M. Tatar), 33. M. Tatar (Laurenčík)
Zmeny: 41. Kuľha za Franka, 41. Šimko za Hanzala, vylúčení: 2:5 na 2 min., navyše Kroták (Poprad) na 10 min. za nešportové správanie, presilovky 1:0, oslabenia 0:0, rozhodovali: V. Kontšek - Ištoňa, Lauff, 2052 divákov
Zostavy:
Poprad: Klempa - Božík, Klepáč, Gápa, R. Gavalier, Hrehorčák, Ščibran - Frank, Pavličko, Kroták - Saloň, Rataj, Junas - Škovira, Handzuš, B. Gavalier - Kuľha
Dubnica: Čunderlík - Hlavačka, Kivoň, Janík, Rešetka, Laurenčík, Kobezda - Tomík, Pažitka, Hanzal - Cepek, Belica, Kazda - Madový, Lezo, M. Tatar - Šimko

36. kolo:

HC Slovan Harvard Bratislava - HC ŠKP PS Poprad 4:4 (2:2, 1:1, 1:1)
Góly: 15. Mosnár (Voskár, Cíger), 18. Kolník (Mosnár, Luža), 32. Cíger, 46. Cíger (Luža, Mosnár) - 7. Kroták (Pavličko), 19. Pavličko (Kroták), 39. Junas (Gápa, R. Gavalier), 53. R. Gavalier
Zmeny: 18. Holubář za Klempu, 21. Jendek za Štrbáka, 32. Verčík za Kropáča, 41. Kropáč za Šejbu, vylúčení: 7:7 na 2 min., presilovky 2:2, oslabenia 1:0, rozhodovali: V. Mihálik - Ištoňa, Lauff, 3149 divákov
Zostavy:
Slovan: Cinibulk - Luža, Mosnár, Višňovský, Štrbák, Bukna, Hecl, Jendek - Kolník, Voskár, Cíger - Šejba, Lipiansky, Karabín - Kropáč, Kapuš, Ščepko - Verčík
Poprad: Klempa (Holubář) - Božík, Klepáč, Gápa, R. Gavalier, Hrehorčák, Ščibran - Kuľha, Kroták, Pavličko - Saloň, Rataj, Junas - Škovira, Handzuš, B. Gavalier

A-Séria - 1. kolo:

HC Slovan Harvard Bratislava - HC ŠKP PS Poprad 11:0 (3:0, 2:0, 6:0)
Góly: 4. Lipiansky (Višňovský), 10. Kolník (Voskár, Luža), 18. Kolník, 22. Ščepko (Kapuš), 34. Kolník (Cíger, Voskár), 42. Kropáč (Búřil), 43. Verčík (Lipiansky, Šejba), 45. Kropáč (Kapuš, Ščepko), 45. Verčík (Lipiansky, Šejba), 54. Lipiansky (Bukna), 56. Ščepko (Kapuš, Kropáč)
Zmeny: 21. Hrehorčák za Brincka, 34. Klempa za Holubářa, 40. B. Gavalier za Franka, 40. Kuľha za Ščibrana, 45. Holubář za Klempu, vylúčení 2:4 na 2 min., presilovky 1:0, oslabenia 0:0, rozhodovali: Kizek - Beniač, Kundráčik, 4383 divákov
Zostavy:
Slovan: Cinibulk - Luža, Mosnár, Bukna, Búřil, Višňovský, Hecl - Kolník, Voskár, Cíger - Kropáč, Kapuš, Ščepko - Šejba, Lipiansky, Verčík
Poprad: Holubář (Klempa) - Božík, Klepáč, R. Gavalier, Gápa, Brincko, Ščibran, Hrehorčák - Frank, Kroták, Pavličko - Saloň, Rataj, Junas - Škovira, Handzuš, P. Krišák - B. Gavalier, Kuľha

A-Séria - 2. kolo:

HK 32 Liptovský Mikuláš - HC ŠKP PS Poprad 2:5 (2:0, 0:5, 0:0)
Góly: 8. Sejna (Glut), 15. Mravec (Šebo, Sejna) - 28. Junas (Saloň), 29. Pavličko (Kroták), 33. P. Krišák (Junas, R. Gavalier), 34. Junas (Gápa), 39. Frank (Pavličko)
Zmeny: 30. Ortcykr za Školiaka, 33. Svatý za Baburu, 41. Marušiak za Šeligu, 41. Zadražil za Ortcykra, 41. Školiak za Urama, vylúčení: 2:3 na 2 min., presilovky 0:0, oslabenia 0:0, rozhodovali: Vrábel - Jakubec, Noga, 3100 divákov
Zostavy:
Liptovský Mikuláš: Babura (Svatý) - P. Lištiak, Ondrejčík, Tekel, Devečka, Glut, Šeliga, Marušiak - Školiak, Pleva, Uram - Kalousek, Cibuľa, Halaj - Šebo, Sejna, Mravec - Ortcykr, Zadražil
Poprad: Holubář - Božík, Klepáč, Gápa, R. Gavalier, Hrehorčák, Ščibran - Frank, Pavličko, Kroták - Saloň, Rataj, Junas - Škovira, Handzuš, P. Krišák

A-Séria - 3. kolo:

HC ŠKP PS Poprad - HC Martimex ZŤS Martin 6:1 (3:0, 2:0, 1:1)
Góly: 11. Pavličko (Frank, Kroták), 15. P. Krišák (Handzuš, Škovira), 16. Saloň (Junas, Rataj), 31. Handzuš (Gápa), 34. P. Krišák (Hrehorčák), 51. Handzuš (Škovira, P. Krišák) - 53. Smrek (P. Krecháč)
Zmeny: 16. Brňo za Rovnianka, 21. Smrek za Rechtoríka, 30. Martin s Kamyšnikovom a Hriňom, 40. Poprad s Kuľhom a B. Gavalierom, vylúčení: 3:5 na 2 min., presilovky 2:0, oslabenia 0:0, rozhodovali: V. Mihálik - Ištoňa, Lauff, 5494 divákov
Zostavy:
Poprad: Holubář - Božík, Klepáč, Gápa, R. Gavalier, Hrehorčák, Ščibran - Frank, Pavličko, Kroták - Saloň, Rataj, Junas - Škovira, Handzuš, P. Krišák - Kuľha, B. Gavalier
Martin: Rovnianek (Brňo) - Kľuch, Novotný, Babka, P. Krecháč, Stolárik, Hodoň, Kamyšnikov, Hriňa - Chlapík, Bartoš, Somík - Török, Rechtorík, Oremus - I. Krecháč, Voronzov, Beutel - Smrek

A-Séria - 4. kolo:

Dukla Trenčín - HC ŠKP PS Poprad 5:3 (3:0, 1:2, 1:1)
Góly: 2. Jakubík (Pardavý, Melicherík), 5. Richard Pavlikovský (Mravík), 10. Ďurčo (Jánoš, Pukalovič), 30. Pardavý (Jánoš, Pukalovič), 44. Hossa (Jakubík, Richard Pavlikovský) - 35. Škovira (Handzuš), 39. Saloň (Junas), 49. Saloň (Junas, Pavličko)
Zmeny: 10. Klempa za Holubářa, 24. Rehák za Smerčiaka, 24. Brincko za Ščibrana, 41. Poprad bez Klepáča, 41. Trenčín bez Reháka, vylúčení: 6:5 na 2 min., presilovky 1:0, oslabenia 0:0, rozhodovali: Janíček - Diossy, Nemčovič, 1748 divákov
Zostavy:
Trenčín: Murín - Pukalovič, Ďurčo, Vlk, Smerčiak, Kusovský, Richard Pavlikovský, Rehák - Pardavý, Jánoš, Fleischer - Hossa, Melicherík, Jakubík - Opatovský, Mravík, Rastislav Pavlikovský
Poprad: Holubář (Klempa) - Božík, Klepáč, Gápa, R. Gavalier, Hrehorčák, Ščibran, Brincko - Kuľha, Pavličko, Kroták - Saloň, Rataj, Junas - Škovira, Handzuš, P. Krišák

A-Séria - 5. kolo:

HC ŠKP PS Poprad - HC Košice 5:5 (2:1, 1:2, 2:2)
Góly: 10. Saloň, 18. Kroták (Klepáč), 32. R. Gavalier (Rataj), 46. Klepáč (Pavličko), 58. Frank (Pavličko, Klepáč) - 1. Plavucha, 29. Rybovič (Plavucha, Varholík), 36. R. Pucher, 43. Vaic (Bicek, M. Segľa), 45. Kledrowetz (Vaic)
Zmeny: 35. Košice s Petrom Zůbekom, vylúčení: 10:9 na 2 min., navyše Gápa (Poprad) na 10 min., Bicek (Košice) na 10 min., presilovky 1:0, oslabenia 1:0, rozhodovali: Vrábel - Čavojský, Grečko, 6500 divákov
Zostavy:
Poprad: Holubář - Božík, Klepáč, Gápa, R. Gavalier, Hrehorčák, Ščibran - Frank, Pavličko, Kroták - Saloň, Rataj, Junas - Škovira, Handzuš, P. Krišák
Košice: Dragan - Varholík, Vorobel, T. Turan, Sedlák, Kledrowetz, M. Segľa - Plavucha, S. Ilavský, Rybovič - P. Pucher, Šechný, R. Pucher - Bicek, Rusznyák, Vaic - Peter Zůbek

A-Séria - 6. kolo:

HC ŠKP PS Poprad - HC Slovan Harvard Bratislava 4:3 (0:0, 1:2, 3:1)
Góly: 35. Junas (R. Gavalier), 44. Škovira (Hrehorčák), 51. Saloň (Rataj), 52. P. Krišák (Handzuš) - 38. Voskár (Cíger), 39. Voskár (Cíger, Kolník), 41. Kapuš (Ščepko, Šejba)
Vylúčení: 5:5 na 2 min., presilovky 2:0, oslabenia 0:0, rozhodovali: J. Konc - Ištoňa, Lauff, 6500 divákov
Zostavy:
Poprad: Holubář - Božík, Klepáč, Gápa, R. Gavalier, Hrehorčák, Ščibran - Frank, Pavličko, Kroták - Saloň, Rataj, Junas - Škovira, Handzuš, P. Krišák
Slovan: Cinibulk - Bukna, Búřil, Višňovský, Mosnár, Hecl, Jendek, Štrbák, Luža - Kolník, Voskár, Cíger - Šejba, Kapuš, Lipiansky - Kropáč, Ščepko, Verčík

A-Séria - 7. kolo:

HC ŠKP PS Poprad - HK 32 Liptovský Mikuláš 5:0 (3:0, 1:0, 1:0)
Góly: 4. Saloň (Rataj, Gápa), 7. Junas (Handzuš), 10. Frank (Kroták, Pavličko), 23. Saloň (P. Krišák), 52. R. Gavalier (Saloň, Gápa)
Zmeny: 21. Bella za Halaja, 21. Ortcykr za Cibuľu, vylúčení: 5:4 na 2 min., presilovky 0:0, oslabenia 0:0, rozhodovali: Janíček - Jakubec, Noga, 4050 divákov
Zostavy:
Poprad: Holubář - Božík, Klepáč, Gápa, R. Gavalier, Hrehorčák, Ščibran - Frank, Pavličko, Kroták - Saloň, Rataj, Junas - Škovira, Handzuš, P. Krišák
Liptovský Mikuláš: Babura - P. Lištiak, Ondrejčík, Záruba, Tekel, Rávaj, M. Droppa - Plch, Pleva, Uram - Kalousek, Halaj, Cibuľa - Mravec, Sejna, Šebo - Bella, Ortcykr

A-Séria - 8. kolo:

HC Martimex ZŤS Martin - HC ŠKP PS Poprad 4:0 (1:0, 2:0, 1:0)
Góly: 13. Babka, 30. Bartoš, 33. Kamyšnikov, 44. Zlocha
Vylúčení: 6:8 na 2 min., navyše R. Gavalier (Poprad) na 10 min., Klepáč (Poprad) na 10 min., Kroták (Poprad) na 10 min., Frank (Poprad) DKZ, presilovky 2:0, oslabenia 0:0, rozhodovali: Jonák - Čavojský, Šulla, 3500 divákov
Zostavy:
Martin: Rovnianek - Kľuch, P. Krecháč, Kamyšnikov, Babka, Hodoň, Stolárik - Mucha, Oremus, Bartoš - Török, Beran, Zlocha - I. Krecháč, Voronzov, Somík
Poprad: Holubář - Božík, Klepáč, Gápa, R. Gavalier, Hrehorčák, Ščibran - Frank, Pavličko, Kroták - Saloň, Rataj, Junas - Škovira, Handzuš, P. Krišák

A-Séria - 9. kolo:

HC ŠKP PS Poprad - Dukla Trenčín 5:4 (2:1, 0:3, 3:0)
Góly: 11. Junas (Saloň, Gápa), 15. Frank (Pavličko, Kroták), 46. Frank, 47. P. Krišák (Božík, Handzuš), 50. Kroták (Pavličko, Božík) - 4. Melicherík (Opatovský, Fleischer), 23. Uharček (Mravík, Richard Pavlikovský), 30. Pardavý (Fleischer, Vlk), 40. Hossa (Vlk)
Zmeny: 21. M. Tomas za Ščibrana, 41. Poprad bez M. Tomasa a Hrehorčáka, 47. Kompas za Murína, vylúčení: 4:4 na 2 min., presilovky 1:1, oslabenia 0:0, rozhodovali: Vrábel - Beneš, Grúň, 6500 divákov
Zostavy:
Poprad: Holubář - Božík, Klepáč, Gápa, R. Gavalier, Hrehorčák, Ščibran, M. Tomas - Frank, Pavličko, Kroták - Saloň, Rataj, Junas - Škovira, Handzuš, P. Krišák
Trenčín: Murín (Kompas) - Pukalovič, Ďurčo, Vlk, Rehák, Kusovský, Richard Pavlikovský - Pardavý, Barinka, Uharček - Hossa, Melicherík, Jakubík - Rastislav Pavlikovský, Mravík, Paukovček - Fleischer, Opatovský

A-Séria - 10. kolo:

HC Košice - HC ŠKP PS Poprad 4:3 (0:1, 3:2, 1:0)
Góly: 25. P. Pucher, 40. Lenďák, 40. Peter Zůbek, 59. P. Pucher - 14. Škovira, 33. Handzuš, 35. P. Krišák
Zmeny: 35. Sedlák za T. Turana, 42. Kuľha za Handzuša, 44. B. Gavalier za Saloňa, vylúčení: 3:2 na 2 min., presilovky 0:0, oslabenia 0:0, rozhodovali: Janíček - Jakubec, Noga, 1500 divákov
Zostavy:
Košice: Dragan - Lenďák, Varholík, Vorobel, T. Turan, Kledrowetz, M. Segľa, Sedlák - Plavucha, P. Pucher, Rybovič - Mižík, Peter Zůbek, R. Pucher - Bicek, Šechný, Vaic - S. Ilavský
Poprad: Holubář - Božík, Klepáč, Gápa, R. Gavalier, Hrehorčák, Ščibran - Frank, Pavličko, Kroták - Saloň, Rataj, Junas - Škovira, Handzuš, P. Krišák - Kuľha, B. Gavalier

Play-off - semifinále - 1. zápas:

HC Košice - HC ŠKP PS Poprad 6:3 (2:2, 1:0, 3:1) - stav na zápasy 1:0
Góly: 13. Bicek (Rusznyák, Kledrowetz), 18. Šechný (R. Pucher), 33. Bača (Varholík), 41. Rybovič (Plavucha, P. Pucher), 42. Varholík (P. Pucher, Bicek), 51. Rybovič (P. Pucher, Plavucha) - 7. Rataj (Junas, Saloň), 12. Saloň (Rataj, Junas), 46. Kuľha (P. Krišák, Hrehorčák)
Zmeny: 42. Klempa za Holubářa, vylúčení: 5:7 na 2 min., presilovky 1:1, oslabenia 0:0, rozhodovali: Vrábel - Beniač, Kundráčik, 2000 divákov
Zostavy:
Košice: Dragan - Vorobel, Varholík, T. Turan, Bača, Kledrowetz, M. Segľa - Plavucha, S. Ilavský, Rybovič - P. Pucher, Šechný, R. Pucher - Bicek, Rusznyák, Vaic - Mižík
Poprad: Holubář (Klempa) - Božík, Brincko, Gápa, M. Tomas, Hrehorčák, Ščibran - Frank, Pavličko, Kroták - Saloň, Rataj, Junas - Škovira, Kuľha, P. Krišák

Play-off - semifinále - 2. zápas:

HC Košice - HC ŠKP PS Poprad 5:2 (3:2, 2:0, 0:0) - stav na zápasy 2:0
Góly: 8. Plavucha (P. Pucher), 11. Plavucha (Varholík, P. Pucher), 15. Vaic (Rusznyák, Bicek), 37. Mižík (Rybovič, Varholík), 39. Varholík (Rybovič) - 8. Junas (Rataj, Gápa), 8. Kuľha (Škovira, B. Gavalier)
Zmeny: 9. Lenďák za T. Turana, 12. Sedlák za M. Segľu, 21. Sarnovský za P. Krišáka, vylúčení: 3:4 na 2 min., navyše Pavličko (Poprad) na 10 min., presilovky 2:0, oslabenia 0:0, rozhodovali: Čaprnka - Jakubec, Noga, 2000 divákov
Zostavy:
Košice: Dragan - Vorobel, Varholík, T. Turan, Bača, Kledrowetz, M. Segľa, Lenďák, Sedlák - Plavucha, P. Pucher, Rybovič - Mižík, Šechný, R. Pucher - Bicek, Rusznyák, Vaic
Poprad: Klempa - Božík, Brincko, Gápa, M. Tomas, B. Gavalier, Ščibran - Frank, Kroták, Pavličko - Saloň, Rataj, Junas - Škovira, Kuľha, P. Krišák - Sarnovský

Play-off - semifinále - 3. zápas:

HC ŠKP PS Poprad - HC Košice 2:3 po predĺžení (0:1, 1:0, 1:1 - 0:1) - stav na zápasy 0:3
Góly: 33. Sarnovský (Kuľha), 57. Pavličko (Brincko, Saloň) - 9. Rybovič (P. Pucher, Plavucha), 48. Plavucha (Rybovič), 65. Varholík (P. Pucher)
Vylúčení: 11:9 na 2 min., presilovky 0:0, oslabenia 0:1, rozhodovali: Vrábel - Diossy, Nemčovič, 2945 divákov
Zostavy:
Poprad: Holubář - Božík, Brincko, Gápa, M. Tomas, B. Gavalier, Ščibran - Frank, Pavličko, Kroták - Saloň, Rataj, Junas - Škovira, Kuľha, Sarnovský
Košice: Dragan - Lenďák, Varholík, Vorobel, Bača, Kledrowetz, M. Segľa - Plavucha, P. Pucher, Rybovič - Pavol Zůbek, Rusznyák, R. Pucher - Bicek, Šechný, Vaic
Do finále postúpili Košice.

Play-off - o 3. miesto - 1. zápas:

HC Martimex ZŤS Martin - HC ŠKP PS Poprad 0:2 (0:2, 0:0, 0:0) - stav na zápasy 0:1
Góly: 11. Frank (Kroták, Pavličko), 19. Saloň (Kroták)
Zmeny: 38. P. Krecháč za Novotného, vylúčení: 5:5 na 2 min., presilovky 0:0, oslabenia 0:0, rozhodovali: Jonák - Čavojský, Popovič, 2800 divákov
Zostavy:
Martin: Rovnianek - Kľuch, Novotný, Kamyšnikov, Babka, Hodoň, Stolárik, P. Krecháč - Mucha, Oremus, Bartoš - Török, Beran, Zlocha - I. Krecháč, Chlapík, Somík
Poprad: Holubář - Božík, Brincko, Gápa, M. Tomas, Hrehorčák, Ščibran - Frank, Pavličko, Kroták - Saloň, Rataj, Junas - Škovira, Kuľha, B. Gavalier

Play-off - o 3. miesto - 2. zápas:

HC ŠKP PS Poprad - HC Martimex ZŤS Martin 4:3 (1:1, 2:1, 1:1) - stav na zápasy 2:0
Góly: 7. Junas (Saloň, Rataj), 24. Božík (Brincko, Kroták), 27. Rataj (Gápa), 47. Rataj (Ščibran, P. Krišák) - 12. Mucha (Oremus, Bartoš), 30. Babka (Török, Zlocha), 44. Oremus (Mucha, Bartoš)
Zmeny: 21. P. Krišák za B. Gavaliera, 25. Brňo za Rovnianka, 54. Poprad bez M. Tomasa a Hrehorčáka, vylúčení: 6:4 na 2 min., presilovky 0:2, oslabenia 0:0, rozhodovali: Vrábel - Lauff, Štec, 5129 divákov
Zostavy:
Poprad: Holubář - Božík, Brincko, Gápa, M. Tomas, Hrehorčák, Ščibran - Frank, Pavličko, Kroták - Saloň, Rataj, Junas - Škovira, Kuľha, B. Gavalier - P. Krišák
Martin: Rovnianek (Brňo) - Kľuch, P. Krecháč, Babka, Kamyšnikov, Stolárik, Hodoň - Bartoš, Oremus, Mucha - Török, Beran, Zlocha - I. Krecháč, Voronzov, Somík
Poprad skončil na 3. mieste.


Tabuľky HESR

Základná časť


P Klub Z V R P Skóre B

1. Trenčín 36 27 3 6 151 : 100 57
2. Košice 36 24 2 10 154 : 112 50
3. Slovan 36 21 5 10 150 : 108 47
4. Poprad 36 18 8 10 146 : 112 44
5. Martin 36 19 6 11 111 : 92 44
6. L. Mikuláš 36 12 4 20 117 : 144 28
7. Sp. Nová Ves 36 12 4 20 111 : 140 28
8. Dubnica 36 9 6 21 116 : 181 24
9. Nitra 36 8 4 24 106 : 143 20
10. B. Bystrica 36 6 6 24 97 : 147 18

Nadstavbová časť - A-Séria


P Klub Z V R P Skóre B B*

1. Košice 10 7 2 1 44 : 27 20 (4)
2. Trenčín 10 5 0 5 45 : 29 15 (5)
3. Martin 10 6 1 3 36 : 37 14 (1)
4. Poprad 10 5 1 4 36 : 39 13 (2)
5. Slovan 10 4 0 6 42 : 34 11 (3)
6. L. Mikuláš 10 1 0 9 20 : 57 2 (0)

* V zátvorke je uvedená bonifikácia, s ktorou vstupovali družstvá do nadstavbovej časti.

Nadstavbová časť - B-Séria


P Klub Z V R P Skóre B

1. Nitra 14 8 3 3 54 : 42 19
2. Skalica 14 7 4 3 44 : 37 18
3. Sp. Nová Ves 14 8 2 4 52 : 34 18
4. Zvolen 14 8 2 4 52 : 34 18
5. B. Bystrica 14 6 4 4 46 : 39 16
6. Michalovce 14 3 4 7 36 : 48 10
7. Dubnica 14 4 2 8 36 : 49 10
8. Prešov 14 0 3 11 27 : 64 3

Konečné poradie HESR :

1. HK Dukla Trenčín, 2. HC Košice, 3. HC ŠKP PS Poprad, 4. HC Martimex ZŤS Martin, 5. HC Slovan Harvard Bratislava, 6. HK 32 Liptovský Mikuláš, 7. MHC Plastika Nitra, 8. HK 36 Skalica, 9. HK VTJ Spišská Nová Ves, 10. HKM Zvolen, 11. ŠK Iskra Banská Bystrica, 12. HK MEZ VTJ Michalovce, 13. HK Spartak Dubnica, 14. HK Dragon Prešov


Štatistiky hráčov

P Post Hráč Z G A Body TM

1. Ú Pavličko Slavomír 51 15 34 49 26
2. Ú Junas Peter 50 20 28 48 40
3. Ú Saloň Ivan 49 20 26 46 64
4. Ú Rataj Igor 47 18 24 42 58
5. Ú Kroták Arne 50 16 24 40 40
6. Ú Frank Martin 49 26 11 37 58
7. Ú Krišák Patrik 46 17 19 36 38
8. Ú Handzuš Michal 44 15 18 33 24
9. Ú Škovira Miroslav 46 14 17 31 16
10. O Gavalier Roman 47 8 14 22 32

11. O Gápa Peter 48 5 14 19 60
12. O Klepáč Peter 46 5 14 19 46
13. O Božík Mojmír 47 3 12 15 60
14. Ú Kuľha Martin 36 7 6 13 18
15. O Hrehorčák Peter 44 2 9 11 24
16. O Ščibran Patrik 51 2 4 6 32
17. Ú Gavalier Branislav 14 1 4 5 2
18. O Brincko Dušan 16 0 5 5 8
19. Ú Sarnovský Zdenko 4 1 0 1 0
20. O Tomas Martin 18 0 0 0 6


P Post Hráč Z Min. Str. Zás. IG IGZ %úsp

1. B Holubář Pavel 35 1924 1039 944 95 2,96 90,86%
2. B Klempa Martin 24 1025 551 484 67 3,92 87,84%
3. B Kožuch Stanislav 3 116 58 52 6 3,67 89,70%